Home / Actualitate / Campania Mesagerii Moșului, ediția a IV-a

Campania Mesagerii Moșului, ediția a IV-a

Finalul de an ne aduce pe toți mai uniți și mai buni, în a dărui din inimă pentru toți cei aflați în nevoi, mai ales pentru cei mai mici care îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun .

În această perioadă, rolul de Moș Crăciun l-au jucat cei de la Asociația ,, Scut Botoșănean”, reprezentată de domnul Bogdan Cărăușu și organizatorii acestei frumoase acțiuni de bine, Gabriela Mihălucă și Marius Manole. Oameni frumoși din toată lumea (la propriu) au dăruit haine, jucării și dulciuri pentru copiii și bătrânii din județul Botoșani.

„Așa cum Dumnezeu ne-a făcut cel mai de preț dar, prin întruparea Fiului Său din Sfânta Fecioară Maria, și noi avem datoria de a dărui bucurie celor care au mai multă nevoie.

În acest an, asociația noastră a făcut parte din echipa care a organizat a patra ediție a evenimentului caritabil Mesagerii lui Moș Crăciun.

Astfel, voluntarii asociației noastre au fost cu adevărat Mesagerii lui Moș Crăciun pentru aproape 400 de copii și 50 de bătrâni din satele Codreni, Scutari, Seliștea, Ionășeni și Dimitrie Cantemir.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că ne-a ajutat să ducem la bun sfârșit această campanie!

Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat pentru ca pachetele cu cadouri să ajungă la copiii și bătrânii din satele județului Botoșani!

Mulțumim, SC GREEN BAGS SOLUTIONS SRL, producător român de ambalaj din material plastic, pentru sprijinul necondiționat!

Mulțumim saniei lui Moș Crăciun, CYB TRANS!

Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos să ne umple sufletele de lumină neînserată!

Sărbători binecuvântate tuturor!” a declarat domnul Bogdan Cărăușu, președintele Asociației „Scut Botoșănean”.

Mai jos, veți regăsi o filmare și un colaj cu poze de la această acțiune umanitară.

#ÎsRomân 🇷🇴 🤝

About Emanuel Corduneanu

Check Also

Tragedie la Botoșani! Un motociclist a murit, iar o tânără și mama sa au ajuns la spital – FOTO&VIDEO

Un bărbat a murit, iar o tânără de 21 de ani și mama sa au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *