Home / Actualitate / CEL MAI RAPID AGRESOR

CEL MAI RAPID AGRESOR

În perioada 30.05 – 23.06.2014, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată cu privire la comiterea a două infracţiuni de furt şi trei infracţiuni de tâlhărie având moduri de operare similare, victimele fiind femei cărora le-au fost sustrase bijuterii din aur.
Toate persoanele vătămate au descris activităţile infracţionale ca desfăşurându-se cu rapiditate, indicând un singur agresor. Acesta se apropia de victime în fugă, din spate şi, după ce le sustrăgea acestora, prin smulgere, bijuterii din aur (cercei), se îndepărta în acelaşi mod.
În împrejurările arătate, niciuna dintre victime nu a putut oferi indicii cu privire la semnalmentele autorului, cu excepţia înălţimii acestuia şi descrierea sumară a obiectelor de îmbrăcăminte.
În urma comiterii infracţiunilor arătate, două dintre victime au suferit şi vătămări ale integrităţii corporale, având nevoie de îngrijiri medicale.
Cercetările efectuate în cauze de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale – Poliţia municipiului Botoşani au condus la identificarea unui tânăr de 20 ani, din localitatea Costeşti, comuna Răchiţi, judeţul Botoşani, ca fiind principalul bănuit de săvârşirea faptelor reclamate.
Pe data de 26 iunie, poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie, activitate care s-a desfăşurat la domiciliul tânărului, prilej cu care au fost identificate şi ridicate mijloace de probă utile în probarea activităţii infracţionale a acestuia. Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Botoşani, pentru audieri.
În cauză continuă cercetările, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Sabina TIPA

 

About cronicasatului

Check Also

Povestea familiei Dragomir si a brandului Nectar Lux

Asa cum bine v-a obisnuit,  inițiativa #ÎsRomân a fost, este și va fi mereu alături …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *