Home / Actualitate / Dăruiește din inima ta – eveniment caritabil organizat de Strugariu Marius

Dăruiește din inima ta – eveniment caritabil organizat de Strugariu Marius

 

Ne aflăm în una din  cele mai frumoase perioade ale anului  care ne oferă  ocazia sa fim mărinimoși !

Așadar, în data de 18 decembrie, ora 17:00, la Cinema Unirea Botoșani, va avea loc spectacolul caritabil,, Dăruiește din inima ta „, organizat de domnul Strugariu Marius, originar din comuna Hudești, județul Botoșani, în vârstă de 39 de ani, iubitor al cântecului popular și promotor al portului și tradiției străbune. Din repertoriul acestuia, amintim piesele : „Viața omului i-o floare” și „Părinții mei icoane sfinte”. În prezent, cântă și încântă publicul larg la evenimente private și spectacole. Este și administrator la firma SC. Marstefmuzic- Alegria, care se ocupă de promovarea și organizarea de spectacole.

Spre final de an, domnul Strugariu Marius a dorit să aducă speranță unei fetițe greu încercată de viață, Dănilă Ariana- Maria, în vârstă de 2 ani, care a suferit arsuri grave și căreia îi dedică acest spectacol caritabil.

Printre artiștii invitați la acest eveniment caritabil, se numără: Loredana Călin , Alexandru Recolciuc , Dana Dăncilă , Dan Doboș , Sorin Filip , Marian Moroșan , Tony Stefan Toma , Carmen Cornaci , Ana Maria Atitienei , Grupul vocal Mihălășeni , un grup de copii de la Grădiniță Liceului Pedagogie,, Nicolae Iorga „.

Accesul se va face pe baza de invitație. Aceasta nu are un preț anume, se poate primi la intrare, fiecare oferă cât crede de cuviință, într-o urnă. Spectacolul va fi prezentat de către domnul Marian Hatman.

Rămâneți mereu voi înșivă și, mai cu seamă, oameni! Faceți bine și uitați!

Semnat, #ÎsRomân

About Emanuel Corduneanu

Check Also

Tragedie la Botoșani! Un motociclist a murit, iar o tânără și mama sa au ajuns la spital – FOTO&VIDEO

Un bărbat a murit, iar o tânără de 21 de ani și mama sa au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *