Home / Actualitate / Deschiderea oficială a clubului de șah la Botoșani

Deschiderea oficială a clubului de șah la Botoșani

Sâmbătă, 3 februarie, botoșănenii s-au strâns începând cu orele 11 la Sediul Uniunii Armenilor din Botoșani pentru un meci amical, o prăjitură și o promisiune pentru un nou început în șahul botoșănean. Obiectivul clubului de a reprezenta toate vârstele a fost îndeplinit cu succes, pragul sediului fiind trecut de bunici, părinți si copii la fel de doritori fie să-și exerseze cunoștintele, fie să învețe un sport nou.

La debutul evenimentului au luat cuvântul organizatorii – Cristan Lazarovici, președintele Uniunii Armenilor sucursala Botoșani și amfitrionul noului club de șah înființat, care a adresat câteva cuvinte de bun venit, subliniind importanța șahului în tradiția armeană, dar și Ștefan Gavril, inițiatorul proiectului, elev în clasa a 11-a la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” din municipiu. Tânărul a adresat mulțumiri celor care l-au sprijinit și sponsorizat, dar și câteva cuvinte în memoria regretatului profesor Mihai Diaconu, cel care i-a fost mentor, nu doar lui, ci multor generații de iubitori de șah.

Evenimentul a continuat cu câteva meciuri amicale, cu noi prietenii legate între copii și cu mare entuziasm din partea părinților.

Invitația la clubul de șah al UAR rămâne deschisă pentru toți botoșănenii interesați. Pentru detalii suplimentare în ceea ce privește programul clubului și înscrierea, organizatorii pot fi contactați la numărul de telefon 0770 689 210 a transmis organizatorul Clubului de șah, Ștefan Gavril.

#ÎsRomân 🇷🇴 🤝

About Emanuel Corduneanu

Check Also

Tragedie la Botoșani! Un motociclist a murit, iar o tânără și mama sa au ajuns la spital – FOTO&VIDEO

Un bărbat a murit, iar o tânără de 21 de ani și mama sa au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *