Home / General / Din orfelinate, direct în presa de scandal

Din orfelinate, direct în presa de scandal

O echipă de jurnaliști tineri,  proveniti din orfelinate, de oameni pentru care viața celor din jur contează și-au depășit condiția, editând, de ceva vreme, un ziar care promite, de la număr la număr, cât mai multe dezvăluiri. Tinerii declară că ziarul Scandal  nu este o simplă publicație de vânzare, în fiecare dimineață, la chioșcurile de presă. Este o stare de spirit, este lupta de fiecare zi a jurnalistului care crede în misiunea nobilă a meseriei sale și are convingerea că semenii săi merită mai mult. Iată ce crede Mihai Căldăraru, editorul acestui ziar, despre presă și misiunea echipei sale:

10377165_311633629012090_2679523519075276650_nZiarul  Scandal a apărut pe piaţa presei din Romania, Chisinau, Germania, Olanda, si Italia  în 25 mai 2014, din nevoia de libertate şi independenţă a unor oameni, din nevoia de a relata obiectiv evenimentele, Investigatii, Dezvaluirii, Anchete. Ziarul Scandal  are misiunea să informeze corect şi la timp cititorii.

În fiecare zi, durerile cititorilor sunt şi durerile noastre, pe care le transformăm, cu profesionalism şi echilibru, în semnale de alarmă. Am fost incomozi, am deranjat, dar nu am făcut paşi înapoi în faţa ameninţărilor. Prin dumneavoastră, cei care vă începeţi dimineţile cu noi, am devenit o voce în comunitate. Ziarul Scandal  rămâne mereu o provocare pentru cititorii care îşi pot face auzită vocea, pentru autorităţile care trebuie să înveţe să ia în seamă nevoia cetăţeanului, şi pentru noi, cei care ne dedicăm priceperea, talentul şi experienţa semenilor noştri. Ziarul Scandal  este şi va rămâne al oamenilor care cred cu adevarat în dreptate, în adevăr şi în libertate.

Ziarul Scandal  prezintă informaţii din Romania, Chisinau, Germania, Olanda, si Italia   şi cele circa 30 de localităţi rurale învecinate, alături de informaţii din întreaga tara , acoperind toate domeniile de interes: Anchete, Dezvaluiri, Investigatii, Evenimente.  Materialele sunt redactate într-un stil dinamic, echilibrat şi după o atentă documentare. Ziarul Scandal  face parte, ca valori, dintr-o reţea de ziare cotidiane, alături de Ziarul MicNews.ro, www.micnews.ro

Oamenii care contribuie zi de zi la existenţa acestui ziar pe piaţa împărtăşesc valori comune, ce au dus la coeziunea echipei şi la eficienţa acesteia. Valorile comune au însemnat: independenţă faţă de ingerinţele politicului şi economicului, entuziasm, voinţă de a scoate un produs de calitate – indiferent de conjunctura nefavorabilă, pasiune pentru muncă, dinamism, responsabilitate, spirit de echipă, ataşament faţă de idei, perseverenţă şi pasiunea pentru rezultate, lucrul bine făcut şi dorinţa de a fi cei mai buni. Toate acestea, cu sacrificii personale (mai ales de timp) şi cu dozarea interesului personal cu cel organizaţional.

Ziarul Scandal este condus de : Mihai Caldararu, Fondator, Maria Voicu, Editor General, Serban Carmen, Editor General Adjunct Investigatii, Narcis Violeta, Reporter Special Anchete, Dezvaluiri, Ana Maria Vaduva, Reporter Special Dezvaluiri, Ionescu Daniela, Reporter Special Anchete, Marcu Viorel Andrei Reporter Actualitate Sport, toti proveniti din Casele de Copii, care fac jurnalism pe baza de voluntariat.

About cronicasatului

Check Also

Parada militara 1 Decembrie 2014 – Suceava

Parada desfasurata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Manifestarea a inceput in jurul orei 12:00 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *