Home / Actualitate / NU ESTI PE ROSU, NU ESTI COMPATIBIL!

NU ESTI PE ROSU, NU ESTI COMPATIBIL!

Decizia Comitetului Executiv al PSD va fi pusă în practică dacă foştii colegi din USL vor semna o fuziune cu un partid de dreapta. Prezent la conferinţa de presă de ieri, din cadrul organizaţiei locale a Partidului Social Democrat, senatorul Ioan Chelaru, a confirmat faptul că la nivel de Comitet Executiv s-a hotărât schimbarea tuturor şefilor insituţiilor deconcentrate din judeţ, care aparţin liberalilor, dacă PNL-ul va semna o colaborare cu cei de dreapta. “Acolo unde politica contează, în instiuţii din municipiul Roman, dar şi în toate deconcentratele din judeţ şi din ţară vor fi luate măsuri de schimbare a unor directori care au fost numiţI şi agreaţI de către PNL în timpul în care acest partid făcea partea din fostul USL” a declarat senatorul Chelaru.

 

Situaţie specială vor avea toţi acei şefi ai unor instituţii care au dobândit statutul de funcţionari publici, întrucât în cazul lor, legislaţia nu permite atât de simplu demiterea acestora. Faţă de astfel de cazuri minore, senatorul PSD a precizat că  “vom respecta legea în situaţiile acestea, chiar dacă conducători insituţiilor deconcentrate nu sunt agreate politic”.

 

Romanul, un oraş de stânga

 

Cât priveşte rezultatele europarlamentare, la nivel de judeţ, PSD este mulţumit de procentul de 34,38% obţinut, ceea ce îl face pe senatorul PSD Ioan Chelaru să declare că “acest rezultat în creştere la alegeri demonstrează orientarea de stânga a oraşului Roman şi a judeţului, dar şi o muncă eficientă făcută de majoritatea organizaţiilor”. Chiar dacă scorul obţinut de formaţiunea politică de stânga a fost onorabil, există câteva organizaţii locale unde procentul obţinut nu a fost pe placul şefilor de partid. Drept pentru care, acolo unde procentul obţinut de PSD a fost sub 30 la sută, vor exista schimbări majore la conducerea unor organizaţii. La Roman, organizaţia PSD de la Danubiana nu a depăşit 21 la sută la europarlamentare, iar pentru asta, senatorul Ioan Chelaru a anunţat că vor fi luate măsuri astfe încât la următoarele alegeri să nu se mai întâmple asemenea situaţii.

Simona VASILIU

About cronicasatului

Check Also

Tragedie la Botoșani! Un motociclist a murit, iar o tânără și mama sa au ajuns la spital – FOTO&VIDEO

Un bărbat a murit, iar o tânără de 21 de ani și mama sa au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *