Home / Actualitate / SCANDAL IN GULIA

SCANDAL IN GULIA

Ziua de 17 iunie va fi o zi memorabilă pentru I. Vasile, de 62 ani și C. Georgel, de 42 ani, ambii localnici ai orașului Dolhasca. Aceștia au fost aduși în stare critică la spital, ca urmare a unei altercații cu membrii familiei familiilor Zicu și Dumitru, din cartierul de rromi din Gulia, Dolhasca. Nu mai puțin de 15 persoane au luat parte la scandalul de proporții care s-a iscat în curtea casei în construcție a lui I. Nicolae, și le-au administrat lui I.Vasile și lui C. Georgel o bătaie soră cu moartea. Totodată, în timpul altercației au fost distruse geamurile a două autovehicule aparținând familiei I. Nicolae. În urma apelurilor la serviciul de urgență. În zonă au apărut mai mulți polițiști ai secției de poliție Dolhasca, însoțiți de luptători Serviciului de Acţiuni Speciale şi jandarmi, care au reușit într-un final să calmeze spiritele cu ajutorul spray-urilor lacrimogene.

După cercetări îndelungate, s-a ajuns la concluzi că toți cei 15 membrii ai famiilor Zicu și Dumitru, care au luat parte la scandal se fac vinovați de ,,tentativă de omor”, ,,distrugere” şi ,,violare de domiciliu”. Toate persoanele identificate au fost conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, la această oră fiind audiate, urmând a se dispune măsurile preventive procedurale. 6 dintre agresori au fost reținuți pentru 24 de ore ți introduse în arestul IPJ Suceava.

Victimele, însă vor necesita în total 75 de zile de îngrijiri medicale. Deocamdată nu se știe cauza reală pentru acest scandal, dar famiile sunt cunoscute în zonă ca fiind un pericol social. Poliţiştii atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate.

C.P.

About cronicasatului

Check Also

Povestea familiei Dragomir si a brandului Nectar Lux

Asa cum bine v-a obisnuit,  inițiativa #ÎsRomân a fost, este și va fi mereu alături …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *