Home / Actualitate / Spectacolul caritabil ”Dăruiește din inima ta”, organizat de Strugariu Marius, a strâns suma de 7720 lei

Spectacolul caritabil ”Dăruiește din inima ta”, organizat de Strugariu Marius, a strâns suma de 7720 lei

În data de 18 decembrie 2023, ora 17:00, la Cinema Unirea Botoșani, a avut loc spectacolul caritabil,, Dăruiește din inima ta „, pentru micuța Dănilă Ariana Maria, organizat de domnul Strugariu Marius, originar din comuna Hudești, județul Botoșani. În vârstă de 39 de ani, iubitor al cântecului popular și promotor al portului și tradiției străbune, din repertoriul acestuia, amintim piesele : „Viața omului i-o floare” și „Părinții mei, icoane sfinte”. În prezent, cântă și încântă publicul larg la evenimente private și spectacole. Este și administrator la firma Marstefmuzic- Alegria, care se ocupă de promovarea și organizarea de spectacole.

Acesta ne-a marturisit că a fost pentru prima data când a organizat un eveniment caritabil de acest fel pentru a oferi un zâmbet și o șansă la o viață normală pentru micuța Dănilă Ariana Maria. Pe această cale, ține să aducă mulțumiri tuturor celor prezenți în sala de spectacol, care au contribuit cu donații, făcând posibilă strângerea sumei de 7720 Ron, sumă ce a fost înmânată familiei, pe bază de proces-verbal, în seara spectacolului.

De asemenea, aduce deosebite mulțumiri ,,micilor artiști” de la Grădinița Liceului Pedagogic ,,Nicolae Iorga” Botoșani și cadrelor didactice îndrumătoare, în special doamnei Bagiu Marina, cea care a ajutat și cu afișul pentru acest spectacol.

Prezentatorului Marian Harman și Grupului Vocal ,,Mihălășeni”, aduce laude pentru promovarea tradițiilor noastre românești.

Artiștilor: Sorin Filip, Dan Doboș, Marian Moroșan, Ana Maria Atitenei, Loredana Călin, Tony Ștefan Toma, Dana Dancila, Carmen Cornaci, Marian Hatman, Alexandru Recolciuc, Rania Băluță, Ionuț Tatarciuc și Carol Ieremiciuc le aduce deosebite mulțumiri.

Atașat mai jos, veți regăsi un colaj de poze din cadrul spectacolului.

#ÎsRomân 🇷🇴 🤝

Un articol realizat de Emanuel Corduneanu

#ÎsRomân 🇷🇴 🤝
#ÎsRomân 🇷🇴 🤝

 

 

About Emanuel Corduneanu

Check Also

Tragedie la Botoșani! Un motociclist a murit, iar o tânără și mama sa au ajuns la spital – FOTO&VIDEO

Un bărbat a murit, iar o tânără de 21 de ani și mama sa au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *