Home / Localitati / Botosani / A PRIMIT UN PUMN DIN CAUZA UNEI CAFELE

A PRIMIT UN PUMN DIN CAUZA UNEI CAFELE

Forțele de ordine ale In­spectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani au fost solicitate să intervină la un magazin de pe strada Îm­părat Traian din municipiul Botoşani, unde o persoană a sesizat producerea unei altercaţii între vânzătoare şi o clientă

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat în cel mai scurt timp şi a constatat că cele sesizate se confirmă, la magazin fiind identifi­cată o femeie în vârstă de 34 de ani, din municipiul Botoşani, care a lovit-o pe vânzătoare.

Agresoarea a vrut să cumpere o cafea de la un automat aflat în incinta magazinului, dar, după ce a introdus banii, nu a mai pri­mit produsul selectat. Din acest motiv, a luat-o la rost pe vânzătoare şi, într-un moment de neatenţie al acesteia, când era ocupată să servească un alt client, a lovit-o cu pumnul în bărbie.

„Jandarmii au condus-o la sediul Inspectoratului, unde i-au întocmit actele de sesizare sub aspectul să­vârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe, conform art.193 din Codul Penal.

Actele de sesizare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, în vederea soluţionării”, a declarat Dan Izotov, purtă­tor de cuvânt al Jandarme­riei Botoşani.

Sabina TIPA

About cronicasatului

Check Also

Mihaela Stoiciuc Vasilică

Mesajul omului de afaceri, Mihaela Stoiciuc Vasilică – candidat independent la Primăria Botoșani

Sistemul electoral românesc este un amestec alambicat care trimite vedete de partid pe liste electorale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *