Home / Actualitate / ,,Dar din dar se face rai” , Un mare BRAVO tinerei artiste Ionela Prîsniac

,,Dar din dar se face rai” , Un mare BRAVO tinerei artiste Ionela Prîsniac

”Dar din dar se face rai”, spectacolul caritabil de la Cinema Unirea din Botoșani,  din data de 8 februarie 2024, a fost organizat de tânăra artistă Ionela Prîsniac, pentru ajutorarea unei familii care a rămas fără casă, în urma unui incendiu.

 

Gazda evenimentului a fost Elisabeta Șeremet, o tânără  artistă de muzică populară din Botoșani.

Seara a început cu prezentarea familiei Ioan si Lăcrămioara Andriesei din satul Vorniceni, județul Botoșani. Această familie a rămas fără un acoperiș deasupra capului la doar câteva zile după sărbători, în plină iarnă, deoarece casa le-a ars din temelii. Aceștia au două fete și un băiat, dar doar băiatul, în vârstă de 13 ani locuiește cu ei, având în grijă și trei nepoței din partea uneia dintre fete. Așadar, familia Andriesei este formată din 6 membri, care momentan folosesc drept cămin casa bătrânească în care o vecină le-a îngăduit să stea până când construcția noii lor case se va finaliza.În comunitatea de unde fac aceștia parte sunt cunoscuți ca fiind oameni muncitori, primitori, cu frică de Dumnezeu, care au dus însă mereu o viață grea!

Mai mulți artiști din Bucovina și nordul Moldovei au cântat cu dragă inimă pentru această nobilă cauză:

 

Sala a fost plină de energie, publicul a fost tot timpul conectat pe aceeași frecvență cu artiștii care au cântat. Organizarea, sunetul, luminile, oamenii, toate decorațiunile  au contribuit la crearea unui vibe genial.

Organizatoarea evenimentului aduce multumiri tuturor celor care au fost alături de această familie greu încercată. Banii strânși din donații vor ajuta la construirea noii case a familiei Andriesei.

Cuvintele sunt de prisos. Pozele și filmările vorbesc de la sine.

Un articol  realizat de Emanuel Corduneanu

#ÎsRomân 🇷🇴 🤝

About Emanuel Corduneanu

Check Also

Tragedie la Botoșani! Un motociclist a murit, iar o tânără și mama sa au ajuns la spital – FOTO&VIDEO

Un bărbat a murit, iar o tânără de 21 de ani și mama sa au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *