Home / Actualitate / Activitate tematica de Crăciun la Clasa Pregătitoare B Step by Step , de la Liceul Pedagogic ,, Nicolae Iorga ” Botoșani

Activitate tematica de Crăciun la Clasa Pregătitoare B Step by Step , de la Liceul Pedagogic ,, Nicolae Iorga ” Botoșani

Elevii Clasei Pregătitoare B Step by Step , de la Liceul Pedagogic ,, Nicolae Iorga ” Botoșani, coordonați de prof. Pînzariu Mihaela și prof. Corduneanu Andrada, au marcat astăzi, 16.12.2023, printr-o activitate aparte, sărbătorile de iarnă.

Într-un cadru festiv, de poveste, elevii împreună cu părinții, au lucrat pe grupe la centrele de activitate specifice alternativei Step by Step, sarcini de lucru ce aveau o tematica legata de sărbătoarea Crăciunului, apoi au prezentat, la „Scaunul autorului”, lucrările realizate. A fost o ocazie deosebită pentru ca elevii să-și demonstreze competențele dobândite în cele trei luni de zile de școală. De asemenea, aceste activități le-au permis ,,exploratorilor” să coopereze, să comunice, să-și exprime creativitatea în timpul activității pe grupe și, nu în ultimul rând, să lucreze împreună cu părinții. N-au lipsit jocurile, voia bună, zâmbetele., colindele.

Copiii s-au bucurat de prezența Moșului și de cadouri. Bucuria produsă de sinceritatea și puritatea copiilor s-a citit si pe chipurile părinților. Ei i-au mulțumit acestuia și i-au cântat colinde, au recitat poezii și l-au urat.

Pentru că trăim într-o lume în care copiii învață, prin acest gen de activități  să nu își piardă identitatea națională, culturală și spirituală, nu au fost uitate la această activitate de Crăciun, nici refrenele cântate de tânăra generație.

#ÎsRomân 🇷🇴 🤝

About Emanuel Corduneanu

Check Also

Tragedie la Botoșani! Un motociclist a murit, iar o tânără și mama sa au ajuns la spital – FOTO&VIDEO

Un bărbat a murit, iar o tânără de 21 de ani și mama sa au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *