Home / Actualitate / Incredibil dar adevărat! Şi violată şi condamnată!

Incredibil dar adevărat! Şi violată şi condamnată!

Într-adevăr viaţa bate filmul fără scenariu şi fără regie dar dintr-o mare prostie. Violată, privată de liberate şi a sfârşit prin a se “răcori” 30 de zile în arest. Aşa a sfârşit o tânără de 19 ani din comuna Văleni, care iniţial fusese dată dispărută.

 

O tânără de 19 ani din comuna Văleni, profitând de neatenţia barmaniţei tânăra S.M.  a băgat mâna în sertarul în care se aflau banii încasaţi în ziua respectivă şi i s-au „lipit” de degeţele 200 de lei. Din păcate nu a apucat să dispară conform planului cu suma obţinută pentru că a fost observată de barmaniţă. Aceasta l-a alertat pe fiul patronului reţinând-o până la sosirea acestuia pe hoaţă căreia i-a luat şi telefonul pentru a nu alerta eventualii complici.

 

În scurt timp a sosit tânărul fiu de patron care împreună cu alţi trei prieteni au organizat pe loc un complet de judecată pentru a stabili într-un mod medieval pedeapsa ce trebuie aplicată celei care a îndrăznit să fure din avutul tatălui său. Pentru că legile ce guvernează această ţară nu sunt pentru oamenii de afaceri, ca ei, nu a fost luată nicio clipă în calcul varianta apelării la ajutorul poliţiştilor.

 

Cei patru tineri au hotărât să fie totuşi galanţi şi au stabilit că cea care încercase să păgubească barul să fie condusă în satul natal din comuna Văleni.

Pe drum cei patru au hotărât să-i aplice tinerei o pedeapsă complementară cu scopul de a o descuraja pe viitor să mai comită asemenea fapte de furt care nu-i face cinste.

Pedeapsa complementară stabilită de aceştia a fost aceea de a o viola. Astfel tânăra a fost „pedepsită” cu un cvartet de violuri. Conform informaţiilor furnizate de către poliţişti a rezultat că fiul administratorului şi ceilalţi trei prieteni au violat-o în mai multe locaţii din Roman şi împrejurimi iar la final epuizaţi de pedeapsa ce au aplicat-o au abandonat-o pe tânără pe un câmp din apropierea satului Moreni, comuna Văleni.

În urma unei autosesizări a Poliţiei Municipiului Roman s-a constat că tânăra S.M a fost surpinsă furând de la un bar suma de 200 de lei, iar barmaniţa de serviciu a observat-o şi în loc să sesizeze organele competente a anunţat fiul administratorului care deţinea barul unde aceasta îşi desfăşura activitatea.

“Fiul administratorului P. Ion împreună cu alţí trei indivizi au violat-o în mai multre locaţii din Roman şi împrejurimi şi au abandonat-o pe un câmp pe raza localităţii Moreni, din comuna Văleni”, a precizat, comandantul Poliţiei Municipiului Roman, Dragoş Bălău.

Fiul patronului a fost prins împreună cu doi dintre agresori şI au fost propuşi Parchetului pentru arestare preventivă, iar instanţá a hotărât arestarea preventivă acestora pentru 30 de zile. Potrivit comisarului, unul dintre agresori este dat în urmărire generală, iar barmaniţei care a alertat fiul patronului şi i-a furat telefonul mobil tinerei violate i s-a intocmit dosar penal atât pentru furt, cât şi pentru faptul că a privat-o de libertate pe S.M.

Tânăra hoaţă violată va fi de asemeni cercetată şi pedepsită pentru infracţiunea de furt calificat, întrucât aceasta mai fusese surprinsă furând din magazine în municipiul Piatra Neamţ.

S. VASILIU

 

About cronicasatului

Check Also

Giorgiana Edel Scutariu – o poveste adevărată, în căutarea fericirii

Plecată peste hotare, pentru ca visele să devină realitate, a muncit de mic copil și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *