Home / Politie / Jurnalistul Ziarului MicNews agresat de politie

Jurnalistul Ziarului MicNews agresat de politie

Un jurnalist de la Ziarul MicNews si Ziarul Scandal agresat de un agent al Poliţiei Locale Sector 3.

Un agent de la Poliţia Locală Sector 3, a fost filmat în timp ce dormea intr-o masina cu numar B.87.KXV, intru-n parc din Capitala zona Unirii .

Cei doi au avut o discuţie scurtă cu jurnalistul de la Ziarul MicNews.ro, rugandu-l sa nu posteze filmarea pe site-ul micnews.ro, jurnalistul i-a spus ca va trimite filmuletul la redactie, intre timp cei doi agenti au plecat la un momendat. Jurnalistul Mihai Caldararu s-a pus pe banca impreuna cu un operator si isi fac aparitia cei doi agenti de la Politia Locala Sector 3, incepe sa legitimeze pe jurnalist, Mihai sa legitimat dar agentul de politie nu sa legitimat si ba din contra la agresat si i-a sustras telefonul mobil stergandu-i filmuletul cum dormeau in timpul serviciului.

Numai că, agentul de la Politia Locala Sector 3, era filmat de un alt jurnalist de la Ziarul Scandal, surprinzand dialogul dintre cei doi. Redactia Asociatia MicNews.ro a trimis o scrisoare şefului Poliţiei Locale.  In prezent, cei doi poliţişti riscă să fie sancţionaţi.

Sursa: micnews.ro

About Ionel Curcan

Check Also

„FLORI DE MUNTE” LA TAŞCA

Comuna în sărbătoare şi bilanţ De peste 20 de ani, comuna Taşca îşi serbează locuitorii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *