Home / Actualitate / LOCURI DE MUNCA DISPONIBILE PENTRU BOTOSANENI

LOCURI DE MUNCA DISPONIBILE PENTRU BOTOSANENI

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani, are noi oportu­nități pentru botoșăneni. Nu mai puțin de 150 de locuri de muncă vacante, sau nou formate, vor fi valabile până la sfârșitul lu­nii iunie. Printre locurile vacante se numără și un post de costumier, pentru teatrul din Botoșani, consilieri în cadrul unor primării, referenți și controlori de calitate, în fabrici de confecții. Antreprenorii botoșăneni, nu i-au uitat nici pe cei cu studii medii sau ge­nerale, pentru care au peste 100 posturi, de la motostivuitorist până la ferar-betonist. E drept, salariile pornesc de la 850 de lei, dar, în funcție de performanțe acestora li se mai adaugă sporuri sau tichete de masă.

Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani, organizează de asemenea, pentru șomeri, 3 cursuri de calificare aplicabile ce­lor care au absolvit cel puțin ciclu gimnazial de învățământ. Se vor forma trei grupe, a câte 28 de persoane, care se vor califica, la sfârșitul perioadei de învățare, într-una din meseriile de: ospătar, operator, confecțio­ner industrial, dulgher-tâmplar-parchetar.

La sfârșitul lunii martie nu mai puțin de 51.073 de persoane erau încadrate în câm­pul muncii în întreg județul Botoșani.

Așadar, oportunități generoase pentru toți cei care sunt în căutarea unui loc de muncă .

Cătălina C.

About cronicasatului

Check Also

Giorgiana Edel Scutariu – o poveste adevărată, în căutarea fericirii

Plecată peste hotare, pentru ca visele să devină realitate, a muncit de mic copil și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *