Home / Pe scurt / ISU / PESCAR LUAT DE APE, LA GRANICESTI

PESCAR LUAT DE APE, LA GRANICESTI

Pompierii Gărzii de in­tervenție din Siret, au avut sâmbătă, 17 mai, o misiune dificilă. În zorii zilei au fost anunțați de către familia unui bărbat în vârstă de 66 de ani, că acesta din urmă a plecat cu o zi înainte la pescuit, dar după 24 de ore, încă nu se întorsese. Echi­pajele de căutare/salvare ale Gărzii de intervenție Si­ret au ajuns la fața locului, împreună cu o ambulanță SMURD și două bărci pneu­matice.
Operațiunea de salvare a început pe ambele maluri ale râului, dar și pe apă, pe distanțe de kilometri întregi, până după lăsarea serii. În jurul 21:15, când echipele de căutare intenți­onau să sisteze căutările și să le continue a doua zi, au fost anunțați că un cadavru a fost găsit în zona Vârfu Câmpului, la limita cu jude­țul Botoșani.
În jurul orei 22:30 tru­pul bărbatului a fost găsit și predat pentru autopsie or­ganelor abilitate. Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență atrag atenția tuturor celor pasi­onați de pescuit să fie cu băgare de seamă, mai ales în această perioadă ploioa­să, care a dus la creșterea nivelului apelor, pentru a nu sfârși la fel ca acest bărbat.

Cătălina C

About cronicasatului

Check Also

Muzeul Ouălor Încondeiate și Muzeul Etnografic din Ciocănești

Ciocănești este comună-muzeu încă din 2003, lucru care vorbește de la sine despre nivelul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *