Home / Actualitate / Povestea familiei Dragomir si a brandului Nectar Lux

Povestea familiei Dragomir si a brandului Nectar Lux

Asa cum bine v-a obisnuit,  inițiativa #ÎsRomân a fost, este și va fi mereu alături de toți antreprenorii români, de această dată la 📢 Expoziția „𝗥𝗲𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰𝗮 𝗠𝗼𝗹𝗱𝗼𝘃𝗮” de la IAȘI,
unde a avut ocazia să cunoască familia Dragomir – producător apicol din Republica Moldova, prezent și în județul Iași.
Chiar dacă este o graniță între noi , sunt frații noștri de peste Prut. Împreună suntem o familie cu rădăcini comune și cu o istorie interconectată.

Familia Dragomir este esența angajamentului, muncii și pasiunii care dau viață afacerii NECTAR LUX, o afacere de familie, menită să aducă dulceața și sănătatea mierii în viața oamenilor din întreaga lume.

Compania NECTAR LUX deține o practică de producere si exportare a mierii din anul 2013, lansată pe piața internă si externă.

Întregul lanț de producere de la stup la raft este supus standardelor Europene, având implementate sistemele de management al calității pentru siguranța alimentelor HACCP SI ISO22000 din anul 2020. Hala de producere este dotată cu echipament modern si de ultima generație de omogenizare,creamare si ambalare a produselor apicole.

Este prima companie din Republica Moldova care produce miere cremă cu diferite fructe liofilizate, mixuri apicole păstrând toate beneficiile atât ale mierii de albine cât si ale fructelor liofilizate datorită procesului tehnologic pecare l-a implimentat .

NECTAR LUX este mai aprope de natura,deține propria stupină care produce diferite tipuri de produse apicole naturale.În urma recoltării, fiecare tip de miere este verificat atât organoleptic, cât și prin analize de laborator. Se iau în considerare aspectul, consistența, culoarea, mirosul și gustul. Din punct de vedere fizico-chimic se determină umiditatea, aciditatea, conținutul de zahăr, HMF, precum și prezența reziduurilor de antibiotice. De asemenea, prin analiza microscopică a polenului, se determina cu exactitate sortimentul floral din care provine acea miere. În plus, pe tot parcursul fluxului tehnologic, se prelevează probe de miere pentru analiză, atât din

loturile formate, cât și din produsele finite. Asadar, fiecare kilogram de miere NECTAR LUX este testat,certificat si bine ambalat. Astfel, in afacerea dulce a familiei Dragomir, calitatea produselor este la ea acasă . “Ne conformăm cu strictețe cerințelor managementului produselor, ceea ce nu este doar o necesitate, ci și o modalitate esențială de a demonstra calitatea produselor noastre pe o piață în continuă evoluție și cu cerințe tot mai mari.

Ne place sa spunem ca suntem mai mult decât o afacere – suntem o sursă de sănătate, bucurie și conexiune pentru toți cei care gustă din nectarul pe care ni-l ofera albinutele.

Întreaga noasta gamă de produse am creat-o în virtutea dorinței de a înlocui zahărul cu mierea în alimentația

copiilor. Astfel am elaborat cupajele cu miere fructata care au făcut posibila înlocuirea magiunurilor in alimentația întregii familii.

Ciocolata a fost înlocuită cu mierea cu pudra de cacao si alune de padure maruntite “ChocoLina” . “Immunosport” -polenul crud conservat in mierea de albine este un supliment alimentar natural acceptat cu ușurintă de către copii si o sursa in plus de proteina si energie pentru sportivi sau persoanele care urmeaza o dieta sau ar dori intarirea imunității cu produse cît mai naturale.

In susținerea imunității am lansat si cupajele de miere cu mentă si lamaie liofilizata, miere cu cătina liofilizata si mierea cu ghimbir si lamaie liofilizata . Produsele NECTAR LUX sunt 100% naturale, fără aditivi si fără coloranți.” Produsele lor pot fi achiziționate in magazinul nostru online : www.nectar-lux.com cu livrare in toată tara sau la nr de tel 0721813054 dar si in magazinul ,,Vin cu Dor” situat pe adresa Iasi, str Pacurari 19.

Un interviu realizat de Emanuel Corduneanu

#ÎsRomân 🇷🇴 🤝
#ÎsRomân 🇷🇴 🤝

 

 

About Emanuel Corduneanu

Check Also

Mihaela Stoiciuc Vasilică

Mesajul omului de afaceri, Mihaela Stoiciuc Vasilică – candidat independent la Primăria Botoșani

Sistemul electoral românesc este un amestec alambicat care trimite vedete de partid pe liste electorale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *