Home / Pe scurt / BĂIAT NECUNOSCUT ACCIDENTAT GRAV IN VATRA DORNEI

BĂIAT NECUNOSCUT ACCIDENTAT GRAV IN VATRA DORNEI

În data de 27 mai, la Unitatea de Pri­miri Urgențe din Suceava, a ajuns un băiat necunoscut, cu răni grave dobândite în­tr-un accident rutier. Copilul, în vârstă de aproximativ 6 ani, a fost rănit în zona Va­tra Dornei, și constatându-se că este rănit grav, s-a hotărât transportarea sa la Spita­lul Județean Suceava. Identitatea băiatului rămâne, însă, un mister pentru autorități, deoarece acesta a fost adus la spital în comă de gradul II, provocată de multiplele traumatisme, pe care copilul le-a suferit în urma accidentului.

În urma cercetărilor, Inspectoratul Ju­dețean de Poliție a descoperit că băiatul, din județul Bistrița Năsăud se angajase în traversarea șoselei în zona Dornei, fără a se asigura, moment în care autoturismul con­dus de un bărbat de 54 de ani, din localita­te, l-a accidentat.

În urma testării, șoferul a fost testat cu etilotestul, dovedind că bărbatul nu consu­mase băuturi alcoolice. Ulterior, și acesta a fost transportat la spital, pentru a i se re­colta probe biologice.

Băiatul se află în secția de neurochirur­gie a Spitalului Județean Suceava, starea lui fiind însă destul de gravă.

Cătălina C.

About cronicasatului

Check Also

Incendiu la Biserica cu hramul „Sf. Arhanghel Mihail şi Gavriil” din localitatea Poiana Stampei

Update: Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la instalaţia de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *