Home / Pe scurt / BĂIAT NECUNOSCUT ACCIDENTAT GRAV IN VATRA DORNEI

BĂIAT NECUNOSCUT ACCIDENTAT GRAV IN VATRA DORNEI

În data de 27 mai, la Unitatea de Pri­miri Urgențe din Suceava, a ajuns un băiat necunoscut, cu răni grave dobândite în­tr-un accident rutier. Copilul, în vârstă de aproximativ 6 ani, a fost rănit în zona Va­tra Dornei, și constatându-se că este rănit grav, s-a hotărât transportarea sa la Spita­lul Județean Suceava. Identitatea băiatului rămâne, însă, un mister pentru autorități, deoarece acesta a fost adus la spital în comă de gradul II, provocată de multiplele traumatisme, pe care copilul le-a suferit în urma accidentului.

În urma cercetărilor, Inspectoratul Ju­dețean de Poliție a descoperit că băiatul, din județul Bistrița Năsăud se angajase în traversarea șoselei în zona Dornei, fără a se asigura, moment în care autoturismul con­dus de un bărbat de 54 de ani, din localita­te, l-a accidentat.

În urma testării, șoferul a fost testat cu etilotestul, dovedind că bărbatul nu consu­mase băuturi alcoolice. Ulterior, și acesta a fost transportat la spital, pentru a i se re­colta probe biologice.

Băiatul se află în secția de neurochirur­gie a Spitalului Județean Suceava, starea lui fiind însă destul de gravă.

Cătălina C.

About cronicasatului

Check Also

Muzeul Ouălor Încondeiate și Muzeul Etnografic din Ciocănești

Ciocănești este comună-muzeu încă din 2003, lucru care vorbește de la sine despre nivelul de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *