Home / Actualitate / Gala Proiectelor Europene

Gala Proiectelor Europene

9 mai este declarată Ziua Europei, astfel că ce prilej mai bun de a premia inițiativele de pe plan european pe care sistemul educațional sucevean le-a avut pe parcursul anului școlar care mai-mai se finalizează?

Astfel, chiar în ziua cu atâta încărcătură „europeană”, Inspectoratul Școlar Județean organizează ” Gala Proiectelor Europene”, în incinta unui complex turistic important din Suceava. Cu alte cuvinte, toți elevii și profesorii care au implementat cu succes proiecte educaționale europene, vor avea astăzi ocazia să fie premiați și aplaudați de întregul județ.

Evenimentul festiv are ca principal obiectiv recunoașterea inițiativelor europene, a instituțiilor de învățământ din județul Suceava, a cadrelor didactice care au beneficiat de mobilități individuale,a elevilor participanți în proiecte precum şi a reprezentanților comunităților locale care au sprijinit desfășurarea acestor acțiuni de amploare europeană, în perioada 2007-2013.

Trebuie menționat că  această gală se afla deja la a doua ediție, și marchează sfârșitul Programului ”Învățare pe Tot Parcursul Vieții”.

 Tuturor celor evidențiați  le vor fi acordate diplome, trofee şi plachete, în semn de apreciere pentru toată dedicația de care au dat dovadă. În speranța că în anii ce urmează tot mai mulți dascăli și elevi le vor urma exemplul celor care deja au experiență în domeniul proiectelor europene

Profesorii și elevii suceveni care au participat cu succes la proiecte educaționale europene vor fi premiați astăzi, în cadrul ”Galei Proiectelor Europene” din domeniul educației.

 

Catalina C.

About cronicasatului

Check Also

Povestea familiei Dragomir si a brandului Nectar Lux

Asa cum bine v-a obisnuit,  inițiativa #ÎsRomân a fost, este și va fi mereu alături …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *