Home / Actualitate / Giorgiana Edel Scutariu a lansat o nouă piesă ,,De sărbători”

Giorgiana Edel Scutariu a lansat o nouă piesă ,,De sărbători”

În prag de sărbători, Giorgiana Edel Scutariu a lăsat străinatatea, venind acasă de sărbatori, pentru a fi alături de oamenii dragi, familia, în satul copilăriei, la Ghireni, în com. Cotușca. jud Botoșani, după un an în care a scos un album muzical și a avut parte de multe emotii.

Acum, spre final de an, în prag de Ajun, a vizitat studioul ElRadu unde a crescut din punct de vedere muzical și a înregistrat un cover, ” Vis și iarna”, o piesa proprie,” De sarbatori , a filmat câteva imagini care vor apărea pe Inedit Tv, a treia zi de Craciun, în data de 28 decembrie , apoi va fi și pe scena orasului Darabani până pe data de 1 ianuarie 2024, unde va veni si cu alte surprize.

A avut un an plin, în domeniul gastronomiei, dar nu a putut să nu fie implicată și în proiectul muzical ElRadu din care face parte. A crescut mult prin munca ce a dat rezultate și care astăzi o face fericită. A trăit un an plin de emoție. Anul 2023 a fost anul în care și-a îndeplinit un vis, a scos primul album muzical ” Vocea Inimii” și tot în acest an, și-a propus ca într-o zi să se întoarcă în țară pentru totdeauna fiindcă… nicăieri nu-i ca acasă.

Noua sa piesă ,, De sărbători” poate fi ascultată aici:

Deși iubește și muzica populară, pregătește expoziția de pictură și a început să scrie prima carte. Anul 2024 va fi cu multe surprize. A fost mereu omul care nu s-a putut opri din a face lucruri frumoase, iar când zice că are timp liber și atunci are o activitate.

„Crăciunul este despre reîntregirea familiei și reîntâlnirea cu prieteni dragi.

Este momentul ideal să apreciem dragostea din viața noastră, despre care credem, de multe ori, că ni se cuvine. Fie ca aceste sărbători de iarnă să umple tuturor inima de dragoste și binecuvântare.” a transmis Giorgiana Edel Scutariu.

Ține să mulțumească tuturor celor ce i-au fost alături, care au sustinut-o, promovat-o și, nu în ultimul rând, vouă, publicul.

#ÎsRomân 🇷🇴 🤝

 

About Emanuel Corduneanu

Check Also

Tragedie la Botoșani! Un motociclist a murit, iar o tânără și mama sa au ajuns la spital – FOTO&VIDEO

Un bărbat a murit, iar o tânără de 21 de ani și mama sa au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *