Home / Localitati / Neamt / INCREDIBIL, DAR ADEVĂRAT!

INCREDIBIL, DAR ADEVĂRAT!

 Și violată și condamnată!

Într-adevăr viaţa bate filmul fără scenariu şi fără regie dar dintr-o mare pros­tie. Violată, privată de libe­rate şi a sfârşit pentru a se “răcori” 30 de zile în arest. Aşa a sfârşit o tânără de 19 ani din comuna Văleni, care iniţial fusese dată dispăru­tă.

O tânără de 19 ani din comuna Văleni, profitând de neatenţia barmaniţei tânăra S.M. a băgat mâna în ser­tarul în care se aflau banii încasaţi în ziua respectivă şi i s-au „lipit” de degeţele 200 de lei. Din păcate nu a apucat să dispară conform planului cu suma obţinută pentru că a fost observată de barmaniţă. Vânzătoarea a reținut-o pe hoață, luân­du-i telefonul pentru a nu-i suna pe posibilii complici, alertându-l pe fiul patronu­lui.

În scurt timp a sosit tână­rul fiu de patron care împre­ună cu alţi trei prieteni au organizat pe loc un complet de judecată pentru a stabili într-un mod medieval pe­deapsa ce trebuie aplicată celei care a îndrăznit să fure din avutul tatălui său. Pentru că legile ce guver­nează această ţară nu sunt pentru oameni de afaceri ca ei nu a fost luată nicio clipă în calcul varianta apelării la ajutorul poliţiştilor.

Cei patru tineri au hotă­rât să fie totuşi galanţi şi au stabilit că cea care încerca­se să păgubească barul să fie condusă în satul natal din comuna Văleni.

Pe drum cei patru au ho­tărât să-i aplice tinerei o pedeapsă complementară cu scopul de a o descuraja pe viitor să mai comită ase­menea fapte de furt care nu-i face cinste.

Pedeapsa complementa­ră stabilită de aceştia a fost aceea de a o viola. Astfel tânăra a fost „pedepsită” cu un cvartet de violuri. Con­form informaţiilor furnizate de către poliţişti a rezultat că fiul administratorului şi ceilalţi trei prieteni au vi­olat-o în mai multe locaţii din Roman şi împrejurimi iar la final epuizaţi de pedeap­sa ce au aplicat-o au aban­donat-o pe tânără pe un câmp din apropierea satului Moreni, comuna Văleni.

În urma unei autosesizări a Poliţiei Municipiului Ro­man s-a constat că tânăra S.M a fost surpinsă furând de la un bar suma de 200 de lei, iar barmaniţa de servi­ciu a observat-o şi în loc să sesizeze organele compe­tente a anunţat fiul admi­nistratorului care deţinea barul unde aceasta îşi des­făşura activitatea.

Fiul administratorului P. Ion împreună cu alţí trei indivizi au violat-o în mai multre locaţii din Roman şi împrejurimi şi au abando­nat-o pe un câmp pe raza localităţii Moreni, din comu­na Văleni”, a precizat, co­mandantul Poliţiei Munici­piului Roman, DragoşBălău.

Fiul patronului a fost prins împreună cu doi dintre agresori şi au fost propuşi Parchetului pentru arestare preventivă, iar instanţa a hotărât arestarea preven­tivă acestora pentru 30 de zile. Potrivit comisarului, unul dintre agresori este dat în urmărire generală, iar barmaniţei, care a alertat fiul patronului şi i-a furat telefonul mobil tinerei vio­late, i s-a intocmit dosar pe­nal atât pentru furt, cât şi pentru faptul că a privat-o de libertate pe S.M.

Tânăra hoaţă violată va fi de asemeni cercetată şi pe­depsită pentru infracţiunea de furt calificat, întrucât aceasta mai fusese surprin­să furând din magazine în municipiul Piatra Neamţ.

Simona VASILIU

About cronicasatului

Check Also

Incendiu la Biserica cu hramul „Sf. Arhanghel Mihail şi Gavriil” din localitatea Poiana Stampei

Update: Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la instalaţia de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *