Home / Localitati / Bacau / TANARA DIN BACAU UCISA IN ITALIA, INTR-O CAMERA DE HOTEL

TANARA DIN BACAU UCISA IN ITALIA, INTR-O CAMERA DE HOTEL

Criminalul, un român, a încercat să se sinucidă

O tânără de 27 de ani din Bacău a fost ucisă, sâmbătă seară, într-o cameră de hotel din zona oraşului italian Perugia. Ofelia Bontoiu s-a întâlnit cu iubitul său, care a venit din Marea Britanie pentru a o lua cu el.
Fata l-a refuzat şi i-a spus că vrea să rămână în Italia, motiv pentru care bărbatul şi-a pierdut minţile şi a ucis-o. Două lovituri de cuţit în zona gâtului i-au fost fatale băcăuancei. După ce a omorât-o, bărbatul s-a pozat cu cadavrul fetei şi a trimis fotografia familiei acesteia, în România, mai exact surorii Ofeliei.
Apoi, criminalul a încercat să-şi pună capăt zilelor, dar a fost salvat de medici şi apoi arestat. Iubitul fetei, Daniel Barbu, are 28 de ani. Ofelia lucra ca bonă pentru o familie din Umbria.
De la aflarea veştii morţii tinerei din Bacău, care a fost ucisă de iubitul gelos în Italia, mesajele curg pe pagina de socializare a fetei. Nimeni nu se aştepta la o asemenea tragedie şi cu toţii, rude, prieteni sau simple cunoştinte, îşi exprimă regretul faţă de trecerea în nefiinţă a Ofeliei Bontoiu atât de devreme.
Iată câteva dintre mesajele postate de prietenii de pe Facebook ai tinerei:
„Dumnezeu să te odihnească în pace îngeraşul meu frumos, condoleanţele mele pentru fraţi si părinţi îmi pare nespus de rău” – Mariana Fânaru
„Sincere condoleanţe familei îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire..!!!”- Costel Ciocoi
„condoleanţe … să se odihnească în pace”- Maria Moraru
„Nu pot să cred!!!! Condoleanţe”- Ioana Dumitru

www.bacaunews.ro

About cronicasatului

Check Also

De ce vă pleacă angajații ?

Angajații nu părăsesc companii, ci își părăsesc superiorii. Compania e doar o entitate fiscală . …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *